QUEEN TRIBUTE - Break Free!

COMUNICAT IMPORTANT (11/03/2020): Arrel de les instruccions de la Generalitat de Catalunya en relació a les mesures de prevenció del coronavirus i amb la finalitat de contribuir a la seva contenció, NK Producciones Artísticas posposa l'espectacle de QUEEN TRIBUTE. Les mateixes entrades seran vàlides per la nova data. Informarem tan aviat com sigui possible. Per a qualsevol dubte o consulta poden enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Una de las bandes de rock més potents de la història i tots els seus èxits tornen de nou als escenaris amb Break Free.

Aquesta banda aconsegueix capturar tant el so original como el personalíssim estil i posada en escena que van catapultar Queen a la fama internacional, i recrea les cançons d’òpera rock, els himnes universals i les poderoses balades que van situar el grup liderat per Freddie Mercury al capdamunt de les llistes d’èxits durant dues dècades. Temes como We Are the Champions, I Want to Break Free, We Will Rock You o Bohemian Rhapsody, que sonaven en abarrotats macro-festivals i estadis de futbol els anys 70 i 80, encara avui continuen eriçant la pell i incendiant el públic.

L’espectacle que presenten al Palau de la Música és una oportunitat única d’experimentar tota la força, l’emoció i la genialitat musical de Queen en el seu millor moment i de recordar que These Are the Days of Our Lives (Aquests són el dies de les nostres vides).

boton web oficial rojo ES